Wednesday, February 25, 2009

farewell 2009@soubetsukai 2009

malam jumaat yang lalu, kami adakan jamuan kecil utk kawan2 yg nak balik malaysia tahun ni, thanks kepada tetamu yang sudi datang,

Photobucket
juga kpd shana n niza.. jasamu di kenang:p nnt tlg akak deco cupcake lg
Photobucket


sabtu yang lalu, soubetsukai anjuran persatuan pelajar malaysia hiroshima

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

sabtu 2 mggu lepas pula, soubet kt rumah kami kecil2an jugak utk kawan hafiz yg nk hijrah ketempat lain n dah tamat belajar.

Photobucket

lawatan jue & suami

hari sabtu yang lalu, kawan dari osaka datang rumah, kawan masa kt utm dulu, tak sangka pulak sama2 berada di bumi nihon ni, kira cam jejak kasih la pulak;) thanks jue coz sudi jugak singgah hiroshima walaupun bz packing. kawan ni dh blk malaysia pun selasa semalam. semoga happy meneruskan life kt malaysia. tak sabar aku nk dgr good news dari korang;)
Photobucket

aquas shimane 2009

aquas ni kat shimane(negeri sebelah hiroshima), perjalan mengambil masa 2 jam ++ dari saijo ke sana, rasanya kalo ada salji, tambah la dalam 1 jam lg kot, sebab skarang salji dah clear... so jln pun smooth je.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket