Monday, June 15, 2009

Asa Zoo Hiroshima

Asa zoo ni kira2 8km dari exit hiroshima sanyo expw. ahad semalam pegi zoo ni dgn family kak kudnie&helmi. dh lama sebenarnya nk bawak budak2 pg zoo.. asyik tertangguh.. skang kira2 kenalah pada waktunya.. dh panas skit, bazli pun dh kenal beberapa binatang. so it is the time to show the real animals. asyik main kad imbas je.. hehe..

Dlm perjalanan ni takde lah pulak budak2 ni tunjuk muka excited. mcm nk pegi youme town ker:D agaknya dia tak dapat bayang lg mcm mana la tmpt nk di tuju tu.. bila dh smpi baru la si kakak ni tersedar.. "wauu... "

smpi2 je ayah trus p toilet.. dlm masa uminyer tgh kalut2 bawak keluar stroller.. si kakak tau2 jer dh masuk sendiri dlm zoo :( berani tul.. kita yg berdebar. yg kita ni terkial2 lg dgn si adik n ayah yg belum keluar2 lg dari toilet.. tiket pun lum beli. so moral of the story, jgn keluarkan kakak dari kereta sebelum semuanya selesai. huhu..

dh masuk tu kakak mcm biasa la.. sentiasa advance jln di depan. bukannyer dekat... nun 50meter ke depan.. bila di tanya kakak nk cari apa ni? "kakak nk cari zousan (gajah)" :( suka sgt la gajah tu. dh smpi kt gajah mmg dia betul2 menghayati gajah tu. ajak pi tgk binatang lain siap merajuk2 buat hal lg. adik cool jer..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

No comments:

Post a Comment